2018-11-22

Mordmiddag - En mördares manuskript

Ikväll  har vi varit på middag med mord på Lerrbäcks teater. Det har blivit en återkommande tradition, det här var sjätte gången för syrran och mig. Mathilda var med för tredje gången och för Johan var det första gången.


Historien utspelade sig i en filminspelningsstudio 1948 och så ca 20 år senare. Flera personer blev naturligtvis mördade och vi var mycket nöjda med att ha listat ut vem mördaren var! Mathilda vann dessutom, de drar en vinnare bland de som gissat rätt. En biljett till vårens fars!


Vi åt en massa god mat också:

Förrätt
Bakad getost med betor, surdegskrutonger, honung och salvia. Till det drack vi Codorniu Ecologica, ett vitt, alkoholfritt mousserande vin. Förrätten var riktigt god, många smaker som kompletterade varandra. Jag hade kunnat äta många förrätter!


Varmrätt
Nötbringa med senap, gurka och kål. Potatispuré och vinägersky. Till det drack vi Domaine de la Prade, ett rött alkoholfritt vin. Varmrätten var ok, men lite småtråkig. 


Dessert
Karamellpudding med havtorn och mörk choklad. Till det Pierre Zero, en mousserande dryck som var riktigt god! Desserten var rätt syrlig. Den var god, men inte enastående. 


Vi hade en mycket trevlig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar