2017-04-28

Fredag med huvudvärk

Fredag är min favoritdag. Vi har en massa roligheter för oss på jobbet, Grej of the Day, musik mm och sen ligger ju hela helgen framför oss. Den här helgen har vi inget särskilt planerat förrän söndag, då vi ska grilla och fira Valborgsmässoafton, och sen måndag med kosläpp.
Det här med att inte ha något särskilt planerat är skönt, men alltsom oftast blir det så att jag blir sjuk när jag slappnar av. Idag inget undantag, jag åkte och handlade och sen smög sig huvudvärken på. Sen var det bara att proppa i sig tabletter, be barnen vara tysta, dra för gardinerna och lägga sig en stund. Huvudvärken gick över efter ett par timmar, men jag är fortfarande däven, konstig, lite snurrig. Ska väl bara se till så att barnen lägger sig och sen lägga mig själv. 

Syrran håller på och röjer bland gamla saker förresten, bland annat hittade hon den här bilden på henne och mig! Jag är den lilla mörka! Jag gissar att det är ett kort från en sån där fotoapparat där man kunde ta pass- och körkortsbilder förr. Nån gång när hon tog med mig på tjejutflykt till stan, kanske!


Jag hoppas att resten av helgen innebär mindre huvudvärk och önskar er en trevlig helg!

1 kommentar: