2014-03-21

Lite av varje från veckan som gått!

Det är svensk vår! det innebär att det är fullt naturligt att vädret växlar mellan +15, solsken och -5, snöoväder. Men att det är normalt betyder inte att det är roligt.
Såhär såg det ut när jag gick hem på lunch i onsdags. På morgonen var det barmark...


I går var det simskola. Tim åkte med oss dit. Elvira lämnade vi hos Andjelin, så de fick leka en stund. Äntligen blev det ett märke för Oskars del, Grodan blå rygg, tror jag det heter. Man ska kunna flyta på rygg 5 sekunder och sedan vända sig om utan att sätta i fötterna och flyta på mage i 5 sekunder. Han var riktigt nöjd!


När jag hämtade Oskar på förskolan idag så fick vi med oss en gäst hem. Hon heter Vita Millan, om jag fattat saken rätt, och följer med ett barn i taget hem och lyssnar på deras favoritsaga. På måndag ska Oskar berätta om sagan och vad han och Millan gjort! Här är de på väg till bilen för att åka och handla. Millan fick dock stanna kvar i bilen.


Mathilda har varit i Barcelona den här veckan, hon väntas hem när som helst. Tack vare det kunde vi åka och handla innan Håkan kom hem, jag kunde nämligen låna hennes gröna lilla bil! Tack för lånet!

 
Nu sover familjen (och Vita Millan) och jag slötittar på Top Gun samtidigt som jag bloggar. Nostalgi! Och vad ung Tom Cruise är, konstigt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar