2024-05-21

Taylor Swift - The Eras Tour

I glasskön på Nyhem för snart ett år sedan läste Elvira att Taylor Swift skulle komma till Sverige och åh, vad lycklig hon blev. Hennes kusiner Lovisa och Martina var också sugna på att se Taylor Swift, så de bestämde sig för att boka biljetter. I slutändan blev det jag som fick boka, det tog flera timmar och Elvira var tvungen att åka till jobbet. Jag lyckades få tag på biljetter till Elviras stora lycka. Hon såg verkligen fram emot att åka på konsert. 

Sen blev det som det blev, och jag fick åka i Elviras ställe. Jag gjorde mitt bästa för att leva upp till förväntningarna utseendemässigt, mycket glitter blev det! Vi åkte buss upp till Stockholm, det var väldigt smidigt. 



På plats i arenan. Lovisa och Martina var glada åt att Paramore var förband, jag har ingen koll på det bandet, men de var bra. 



Lite pizza i pausen!



Friends arena är stor. Det blev publikrekord denna kväll, med över 60000 personer. 



Så var det dags! Taylor Swift dök upp på scenen!



Vi hade Elvira med oss i tankarna!



I drygt 3 timmar bjöd Taylor på en fantastisk show, med smakprov från sina olika eror. 



Jag tog kort på varje era, men det är lite svårt i efterhand att komma ihåg vad som är vad. 





Scenshowen var hur som helst otrolig, det skulle vara så roligt att få vara med bakom kulisserna och se hur allt sköttes. 





Jag menar, plötsligt dök det upp en skog och en stuga!



Det var en rolig och samtidigt sorglig kväll. Fantastiskt att få vara där, samtidigt som jag allra helst hade velat att Elvira hade varit där istället. 



Efteråt åkte vi hem med bussen, vi försökte sova, men det gick sådär. Tur vi hade tagit ledigt på måndagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar