2018-02-19

Måndag i Sälen

Sälen har snö. Gott om snö. Snart ser man inte alls ut genom fönstren! Härligt mycket snö! Om man inte behöver skotta...Vi började dagen med snowboardskola för grabbarna. Under tiden åkte Elvira, Ingmarie och jag lite skidor!Vi tjuvkikade lite på killarna. 


  
De hann lära sig en hel del. Marcus tyckte tyvärr inte det var roligt, men Oskar älskar det!Äkta snowboardåkare sitter mest i backen?Vi åkte upp till toppen två gånger och Oskar lärde sig svänga åt båda hållen! Envis och duktig. Men sen var han bra trött...Vi åkte tillbaka till stugan och åt korv med bröd till lunch. Sedan åkte Ingmarie och jag till apoteket, konditoriet och Ica medan barnen slöade i stugan. 
Sen ut i backen igen!Trollskogen förstås!Fikapaus!Elvira och jag fick åka och köpa innervantar åt henne, hon frös så om händerna. Trollskogen by night!Väl tillbaka till stugan var det dags för lite skottning medan Ingmarie lagade tacos. Skottning upp till syrrans stuga ingick i hyran... Smart drag! Vi kom en bit på väg i alla fall!Sen blev det soffmys innan sängdags!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar