2017-07-16

Hova riddarvecka och Per Gessle

Fredag eftermiddag var det dags för syrran och mig att åka på utflykt. Vi åkte först till Hova, där riddarveckan pågick. Vi strosade runt på området, köpte brända mandlar, stubbabröd och Stubbamors rabarbersaft. Gott!


En munk blev det också, en mycket god sådan. Tankarna vandrade till barndomens semestrar på Öland, då vi köpte nybakade munkar på torget i väntan på att få tillträde till stugan. De här smakade nästan lika gott!


Vi såg kortegen med riddarna, innan vi åkte vidare. 


Töreboda hamnade vi i, för att lyssna på Per Gessle. Jag är inget stort fan, men gillar många av hans låtar och tycker det är härligt att gå på sommarkonsert! Vi åt kebabtallrik och pratade med folk innan konserten började. 
Två förband spelade. De första bestod av ett syskonpar med komp, Strandels. Missade att ta kort på dem. De var duktiga, hade fina röster som passade bra ihop. Det andra var Good Harvest, två tjejer med gitarrer som spelade rätt skön musik. 


Sedan var det dags för Per Gessle! Han har ju ett antal hitlåtar att plocka fram, och det gjorde han, både från Gyllene tider, Roxette och sin solokarriär. 


It must have been love.  


Kung av sand. 


Vi skrattade en del åt folk framför oss i publiken. En del människor vet inte riktigt hur man beter sig som folk!


Lagom till extranumren gick vi bakåt en bit, drack vatten och slapp trängas. 


Det var roligt att gå på konsert!


Sedan åkte vi hemåt på små vägar i sommarnatten!


Helt surrealistiskt blev det när jag kom hem, Håkan var vaken! Trots att det inte var nyårsafton! Mycket oväntat!

2 kommentarer:

  1. Tack för två fina utflykter denna fredag. Hur ska det bli när vi inte är lediga på fredag och kan åka på soptippsutflykt ��/ syster yster

    SvaraRadera
  2. Visst är det något visst med livemusik utomhus på sommaren <3
    Sv: våra tjejer hade också önskat de haft mer tillgång till häst. Helst en egen men det är ju så dyrt.. så hyra en får räcka.

    SvaraRadera