2013-11-24

Bildhantering

Jag håller på och klistrar in bilder i fotoalbumet. Ja, jag är så gammaldags att jag fortfarande har ett fotoalbum. (Eller rättare sagt många...) Nu ligger jag bara ett år efter, jag har klistrat in förra årets pepparkaksbak och nästa kort är när Oskar sågar utegran!

Har du fotoalbum?

1 kommentar:

  1. Jag gör fotoalbum till barnen och tanken är att jag ska göra även av våra egna foton men i nuläget prioriterar jag barnens Visst är det praktiskt att ha foton på datorn men riktiga album är så mycket trevligare. Finns ju fina fotoböcker också nuförtiden, jag har aldrig testat det själv men en kompis hade gjort jättefina.
    Sv: låter klokt att göra klart ert sovrum innan ni börjar på dotterns. Vi hade inte begett oss på tre rum samtidigt om det inte varit för att rummen skulle skifta plats. Vi hade först egentligen bara tänkt att måla i ett av rummen, dessutom bara fondväggen, men tja. Projektet har blivit större efter hand, man ser ju skavankerna när man flyttar bort möblerna men nu är all målning klar. Återstår att få saker och möbler på plats i dotterns rum och vårt arbetsrum och just nu känns det som ett evighetsprojekt ;)

    SvaraRadera