2013-05-04

Besök i Norrköping

Idag har vi hälsat på Mathilda i Norrköping. Det blir väl antagligen inte så många fler gånger, nu är hon snart klar med sin utbildning. Ingalill följde med oss dit och vi hade en jättetrevlig dag. Först bjöd Mathilda på fika. Sedan gick vi till den roliga lekparken nära hennes lägenhet. Där klättrade barnen omkring. Rätt vad det var satt Oskar högst uppe i en stolpe, ja ni ser Håkans huvud i höjd med Oskars fot. Hjärtat hann fara upp i halsgropen (för Håkan stod inte där första gången), men Oskar hade läget under kontroll. Det hade han också när han hängde med en hand i repet nån meter upp i luften. Det gjorde han flera gånger, men när jag försökte fota honom sa han att han inte kunde göra så! Elvira klarade att säkert klättra överallt, hon är ju lite längre än Oskar så hon når att klättra där han inte når.De gungade också och åkte trampkarusell.

 
 
Vi var där för ca ett år sedan, då stod träden i full blom. Nu hade de precis börjat blomma. Jag längtar efter att våra fruktträd hemma börjar blomma!
 

När barnen var nöjda gick vi mot centrum och åt lunch på Mc Donalds. Därefter blev det lördagsgodisinköp i en godisaffär. Sedan gick vi hem till Mathilda och drack lite kaffe innan vi vände hemåt igen.


Tack Mathilda och Ingalill för en trevlig dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar