2013-03-02

Håkans present!


Håkan fick en dag på tu man hand med mig i present, med lunch och middag, vilket han hade önskar sig. Han fick själv välja resmål. Det blev Karlstad. Vi började med att cacha utanför Löfberg lilas arena där andra chansen just nu pågår för fullt. 7 cacher blev det totalt under dagen. Sedan åkte vi till bergviks köpcentrum, där Håkan letade t-shirts och vi åt god thaibuffe. Vi hade tänkt utforska Karlstad lite, men det var kallt, burr. När vi var nöjda med shoppingen vände vi hemåt, men med flera stopp. I Kristinehamn fikade vi, cachade och tittade på Picasso-statyn. I Karlskoga cachade vi och handlade kvällsmat, Håkan ville hellre hem och laga till nåt gott än att gå ut och äta. Tråkigt för honom att behöva laga mat, men bra för mig, för då blir maten god!
Nu ser Elvira och jag på melodifestivalen och myser. Eftersom Håkan inte gillar den så är han nog rätt glad över att få vara i köket!
En flaska olivolja av en finare sort fick han också av mig, och så köpte han kokböcker av pengarna han fick av sin mamma. Han är nöjd med sin dag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar