2016-11-06

Dags att avrunda höstlovet

Vad fort det går. Man ser fram emot några lediga dagar och så vips, så är de över. Men det var skönt med ett par extra dagar.
Den sista höstlovsdagen började jag med att krångla med Boxers kundtjänst - igen. Det kan inte ha varit många veckor sedan sist. Samma fel igen, samma hopplösa telefonsvarare. Så småningom fick jag hjälp av en kille som varje gång jag sa något eller svarade på en fråga sa "Jaha, jag förstår." Lite småstörigt, men jag fick hjälp i alla fall.
På eftermiddagen åkte jag och barnen och badade tillsammans med goda vänner. Barnen simmade 200 respektive 300 m och fick varsitt simborgarmärke. Efteråt käkade vi på Mc Donalds. Det blev en bra avslutning på lovet!
Har ni tänkt på att det är mindre än 7 veckor till jul? Tre veckor till första advent? Helt otroligt! Innan första advent ska vi hinna fira fars dag, baka lussekatter och pepparkakor, eventuellt göra ostkaka, gå på mordmiddag (teater) och fira Arvids ettårsdag. Och jobba! Och om inte fönsterbytarfirman har ändrat sig så ska vi få våra fönster utbytta innan dess också!

Nu tror jag det är dags att säga God natt!

1 kommentar:

  1. Alltså, tiden går extra fort just den här delen av året...jag har många gånger önskat att jag kan trycka på paus-knappen i livet under nov/dec varje år.
    Hoppas du får en bra vecka:)

    SvaraRadera