2019-10-19

Mot Sälen!

Igår eftermiddag gav vi oss av mot Sälen. Håkan, Oskar och jag hämtade upp syrran och lite verktyg. Sedan åkte vi mot stan för att hämta upp Mathilda. Hon har nämligen råkat haft sönder sina glasögon och kan inte köra bil. 

Första stoppet blev i Filipstad där det var dags för kvällsmat. Det blev kebab på La Strada. Jag bad om en barnkebab, den var jättestor. Jag åt kött och lite grönsaker, men det blev förstås massor över. Men gott var det! 



Oskar tog en kebabtallrik. Man kan ju lugnt säga att han och jag kunde ha delat på den och ändå hade Håkan kunnat få lite av portionen!



Övriga tog kebab med bröd, de var gigantiska!



Sedan åkte vi vidare i mörkret. Det blev ett stopp för inhandling av frukost i Malung. Vi gjorde ett försök att lyssna på Historiepodden tillsammans, men det var både svårt att höra och att hålla koncentrationen uppe. 
När vi kom till Lindvallen låg det snö längs sidorna av vägen.



Vi kom fram vid halv tio-tiden, bar in våra saker och gick och la oss. Trodde jag skulle kunna sova länge, jag är rätt trött, men nu är jag vaken. 

Här om dagen visade YR att det skulle snöa hela helgen, men nu är prognosen för lördagen regn hela dagen. Jag ligger och lyssnar på regnet nu, det är sällan det låter så mycket här uppe. Ett riktigt ösregn... vi får se vad vi hittar på idag, det verkar bli tufft att vandra. Hoppas vädret blir bättre snart!

1 kommentar: