2019-02-16

Roxanna 2 år! och Sportlov!

Såhär i februari har vi inte tid att göra mycket mer än att fira födelsedagar! I släkten fyller Loke, Johan, Vera, Samorn, Viktoria, Stefan, Roxanna, Josefin och Håkan i februari, tur att en del firanden är hopslagna.  Igår fyllde brorsan år, men han är i Thailand så honom får vi fira vid nåt annat tillfälle!
Igår fyllde också Roxanna. Vi ska egentligen fira henne efter sportlovet, men eftersom Jossan och Filips jobb överlappade varandra lite fick vi vara barnvakt och då kom Jossan lite tidigare och hade med sig tårta! Ljus letade vi fram och ett paket fick det bli (hon får nåt mer nästa gång vi firar). 



Det var en god kladdkaka med dumlefluff! Att blåsa ut ljusen  förstod Roxanna inte riktigt vitsen med, men paket, det förstod hon sig på. 



Hela fikagänget!



Ett pussel var det i paketet, det var roligt!



Tjejerna var här ett par timmar innan deras pappa kom och hämtade dem. 

Stort grattis till Roxanna!!!

Just ja, måste ju skriva att vi har sportlov nu, och så här härligt men isigt såg det ut när jag kom hem!



Oskar spelade innebandy även denna fredag. Han stod i mål när vi kom den här gången också! Eftersom han slutat med fotboll är det kul att han har hittat nåt nytt. Han växlar friskt i sina sportintressen. Hittills har han testat barngympa, simning, orientering, pilbågeskytte, MTB-cykling, fotboll och innebandy. Ja och slalom, skridskor och längdskidåkning, men inte i nån organisation. Kul att han testar lite olika!

(PS: Jag glömde ju ridning!)



Nu ska vi ha ett härligt sportlov hela familjen!!!

2 kommentarer:

  1. Härligt med stor familj <3
    Oj, är det er gräsmatta som har all isen!!
    Visst är det roligt att de provar på lite olika idrotter så de kan hitta något de trivs med. Våra barn har också provat på en massa under åren.

    SvaraRadera
  2. Vad fint att Oskar har en chans att prova lite olika saker:) Huvudsaken är ju att de rör på sig och har kul!

    SvaraRadera